Friday Night Funkin Mid Fight Masses

📅24.04.2021, jucat de: 936 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Friday Night Funkin Mid Fight Masses?

Dupa cum poti foarte bine vedea chiar in acest moment, inca avem Jocuri FNF online noi sa va oferim pe gratis pe site-ul nostru, si asta va fi adevarat mult timp de acum inainte, intrucat am vazut cat de mult va place sa le jucati, motiv pentru care speram ca niciunul dintre voi nu veti rata jocul de astazi, joc intitulat Friday Night Funkin Mid Fight Masses.

In acest joc modat al originalului, Boyfriend si Girlfriend incearca sa gaseasca o baie, si din greseala ajung intr-o biserica, acolo unde trebuie sa se infrunte intr-un duel muzical impotriva lui Servente, o calugarita, si motivul pentru care ei se vor bate este pentru ca tinerii au refuzat invitatia ei de a se alatura bisericii.

Costumul de calugarita a lui Servente este unul mov, avand doua cruciulite roz deasupra capului, si desi arata asa, ea este in secret un demon care a fost chiar refuzata sa intre in rai. Ei bine, ca sa o infrangi, apasati tastele sageti la momentul potrivit pentru a canta piesele corect si a face bara de progres sa fie complet verde, castigand astfel.

Mult succes iti dorim, si cu drag te invitam sa vezi si ce alte jocuri are categoria sa-ti ofere, caci ar fi pacat sa nu te distrezi si cu celelalte jocute din ea!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
     Mod de Phykro

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin Mid Fight Masses

Cum se joaca Friday Night Funkin Mid Fight Masses?

Folositi sagetile.