Remixurile Friday Night Funkin

📅21.04.2021, jucat de: 1084 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Remixurile Friday Night Funkin?

Pe vremea cand muzica nu era distribuita pe internet, ci in format fizic pe vinil sau pe cd-uri, acestea aveau piese ascunse sau piese in plus, de multe ori remixuri la piesele originale, si era o experienta extraordinara sa le descoperi, lucru care va fi replicat chiar acum in jocul intitulat Remixurile Friday Night Funkin.

Pe aceleasi reguli de joc te vei infrunta cu diferiti inamici pentru a-l ajuta pe Boyfriend sa o cucereasca pe Girlfriend, doar ca piesele sunt remixuri ale celor pe care le stii deja, oferind o noua experienta auditiva a lor, si, deasemenea, si personajele pot fi imbracate sau colorate intr-un fel diferit.

Fiti concentrati ca sa apasati tastele sageti la momentul potrivit pentru a canta toate notele din piesa asa cum trebuie, si daca bara de progres devine verde in totalitate ati castigat, dar daca devine rosie, inamicul vostru a castigat. Va recomandam tutorialul daca cumva sunteti incepatori, si puteti alege si la ce nivel de dificultate vreti sa va jucati.

Da, este atat de simplu sa te joci acest joc FNF nou, asa ca nu mai sta pe ganduri, ci incepe-ti aventura muzicala chiar in acest moment!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
     Mod de Phykro

Acesta este un joc open-source,  si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Remixurile Friday Night Funkin

Cum se joaca Remixurile Friday Night Funkin?

Folositi sagetile.