Ferma lui Doctor Panda

📅13.04.2021, jucat de: 858 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ferma lui Doctor Panda?

Doctorul Panda a facut foarte multe lucruri la viata lui, activitati la care si tu i te-ai alaturat cu jocurile noastre adaugate aici, ca si atunci cand ati lucrat la un aeroport, sau ati avut propria voastra gradinita unde ati avut grija de foarte multe animale dragute.

Ei bine, de data aceasta veti lucra la o ferma, ferma la care Panda a visat de foarte mult timp, si acum ca o are, si-a dat seama ca este foarte mult de munca, si singur nu ar reusi, deci tu te vei juca jocul si il vei ajuta la activitatile zilnice de la ferma.

Printre lucrurile pe care le vei face se numara sa aduni miere, vei face paine si o vei vinde satenilor, vei planta si vei recolta apoi fructe, legume, sau cereale, si, ca la oricare alta ferma, vei avea grija si de animale, deci nu uita sa hranesti puii sau vacile.

Nu este greu sa faci aceste lucruri deloc, intrucat primesti instructiuni pe ecran, si daca dai click unde ti se arata, vei face totul corect. Da-i start distractiei chiar acum, si daca ai si prieteni carora le-ar place sa fie fermieri, nu ezita sa le arati acest joc sau alte jocuri cu ferme ale noastre!

Ferma lui Doctor Panda

Cum se joaca Ferma lui Doctor Panda?

Folositi mouse-ul.