Nebunia Fermei

📅19.04.2021, jucat de: 1184 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nebunia Fermei?

Daca va imaginati ca intr-o zi veti deveni fermieri, unul dintre lucrurile pe care le puteti face de la o varsta frageda este sa va jucati jocuri cu ferme de animale online pe site-ul nostru, mai ales pentru ca ne asiguram ca vi le oferim doar pe cele mai bune dintre ele, dupa cum este cazul si acum prin jocul intitulat Nebunia Fermei.

Ai o ferma de animale unde va trebui din nivel in nivel sa aduci la iveala tot mai multe produse, cum ar fi oua de gaina, sau sa cresti mai multe gaini, sau alte animale precum vaci, de la care vei lua lapte, sau oi, de la care poti lua tot lapte, sau blana lor.

Lucrul important pe care trebuie sa il faci este sa te asiguri ca animalele sunt hranite, asa ca da click pe fantana pentru a aduce apa la suprafata, si apoi dai click pe pamant ca sa cresti iarba, pentru ca aceste animale sa manance iarba si sa produca oua, lapte, sau alte produse.

Incercati sa fiti rapizi si sa va indepliniti sarcinile in fiecare nivel, ca ferma voastra sa fie de succes si sa castigati o gramanda de monezi. Ce mai astepti? Pune-ti palaria de fermier virtual chiar acum, si incepe distractia!

Nebunia Fermei

Cum se joaca Nebunia Fermei?

Folositi mouse-ul.