Gradina Magnifica a lui Minnie

📅18.07.2021, jucat de: 1139 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gradina Magnifica a lui Minnie?

Nu cade nicio indoiala ca toate fetele care ne viziteaza site-ul isi doresc sa joace Jocuri cu Minnie Mouse online care mai de care mai deosebite, si ne bucuram enorm ca ni se ofera sansa de a impartasi cu voi toti un nou astfel de joc chiar acum, joc intitulat Gradina Magnifica a lui Minnie, unde noi ne-am distrat pe cinste, deci care sunte sansele ca nu o veti face si voi?

Ajut-o pe Minnie sa puna in picioare cea mai frumoasa gradina din lume!

Un hobby de care Minnie s-a apucat in aceasta vara este gradinaritul, dar pentru ca este incepatoare, ea spera ca te vei juca acest jocut si o vei ajuta sa puna gradina la punct, si nu conteaza daca tu ai mai lucrat in gradina pana acum, caci jocul va invata tot ce trebuie sa faceti!

Impreuna cu Minnie veti lucra pamantul si veti sapa gropi, gropi in care veti planta seminte pentru diferite fructe si legume, si ca sa creasca apoi va trebui sa le udati frecvent. Dupa aceea, cand sunt gata de crescut, le veti extrage din pamant.

Veti spala si prelucra tot ce ati cules dupa aceea, si veti merge cu roadele voastre la piata, unde le veti vinde cumparatorilor dornici de fructe si legume naturale si sanatoase.

Este atat de simplu, deci da-i start distractiei chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci ar fi pacat sa ratezi celelalte jocute noi ale zilei!

Gradina Magnifica a lui Minnie

Cum se joaca Gradina Magnifica a lui Minnie?

Folositi mouse-ul.