Povestirile Ratoiului Puzzle

📅05.03.2021, jucat de: 639 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Povestirile Ratoiului Puzzle?

Povestirile Ratoiului, dupa cum este cunoscut in limba Engleza, DuckTales, este un serial clasic de la Disney inspirat de catre Donald Duck, care il are in centru pe bunicul sau, Scooge McDuck, un ratoi care tot ce vrea de la viata este sa fie tot mai bogat, pana cand isi intalneste nepotii, impreuna cu care are apoi parte de tot felul de aventuri, descoperind ca exista lucruri mai importante in viata.

In cel mai nou joc cu aceste personaje de pe site-ul nostru, intitulat Povestirile Ratoiului Puzzle, vei rezolva diferite puzzle-uri cu imagini preluate din serial, avand un total de 12 puzzle-uri de rezolvat, si dupa ce termini fiecare dintre ele, vei avansa la urmatorul, pana le-ai rezolvat pe toate, evident.

Pentru fiecare puzzle pe care il rezolvi poti sa alegi unul dintre trei nivele de dificultate, si in functie de asta vei avea mai multe sau mai putine piese. Dupa ce ele sunt imprastiate aleatoriu pe ecran, vei folosi mouse-ul ca sa le pui inapoi la loc, pana cand in fata ta vei avea o imagine completa, evident.

Este atat de simplu, deci te invitam la distractie chiar acum, sperand ca vei ramane aproape si vei incerca apoi si mai multe dintre jocurile noi zilnice de pe site-ul nostru!

Povestirile Ratoiului Puzzle

Cum se joaca Povestirile Ratoiului Puzzle?

Folositi mouse-ul.