Printesa Fashion Afro Punk

📅25.09.2020, jucat de: 632 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Fashion Afro Punk?

Foarte multe jocuri Disney cu printese va asteapta astazi aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de personajele voastre preferate, care vin alaturi de o super provocare de imbracat, de machiat si de coafat.

In acest joc pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa le ajutati pe printesele voastre preferate sa arate ca adevarate dive si sa fie ceel mai dragute de pe site-ul nostru. Acesta este noul joc Printesa Fashion Afro Punk, iar voi o sa vedeti cum puteti sa le schimbati stilul vestimentar fiecarei printese Disney pentru a fi afro sau punk pana la finlul jocului.

Veti vedea cum printesele Disney vor fi din Frumoasa si Bestia, Frozen 2, Mica Sirena, Tiana sau Moana, iar voi trebuie sa le ajutati sa arate cat mai bine cu noul stil pe care o sa il creati impreuna cu printesele Disney.

Trebuie sa creati o gramada de vestimentatii noi pentru fiecare printesa Disney, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi mouse-ul, sa luati fiecare printesa in parte si sa incepeti sa le gasiti rochii, fuste, bluze, geci, pantaloni, tricouri sau chiar si veste si pulovere din stilul afro si din stilul punk, astfel printesele vor arata foarte bine.

Noi machiaje dar si coafuri care sa se asorteze cu modul in care vor arata, astfel diferite printese Disney vor incepe sa arate cat mai bine, astfel Elsa, Moana, Tiana, Ariel si Belle vor fi cele mai dragute printese si veti gasi o gramada de alte jocuri pentru fete pe care voi sa le ajutati sa isi gaseasca noi vestimentatii punk sau afro pe care sa le poarte. Distractie placuta!

Printesa Fashion Afro Punk

Cum se joaca Printesa Fashion Afro Punk?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.