Printese Grunge Staruri Rock

📅10.05.2020, jucat de: 840 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Grunge Staruri Rock?

Aici pe site-ul nostru, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unul dintre cele mai dragute jocuri de fete, pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. In acest joc Disney, o sa va intalniti alaturi de patru printese care isi doresc sa arate ca si adevarate staruri rock.

Trebuie sa fiti foarte creativi in acest joc pentru fete, o sa va intalniti alaturi de Rapunzel, Anna din Regatul de Gheata, Moana si Ariel din Mica Sirena, care astazi isi doresc sa fie adevarate fete rock, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le faceti fiecareia o schimbare de look pentru a arata cat mai bine bine.

Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum printesele Disney din acest joc vor fi cele mai dragute staruri rock de pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si o sa puteti sa gasiti haine rock, machiaje rock dar si coafuri rock pe care printesele sa fie adevarate staruri, iar voi dragi copii o sa vedeti cum printesele vor arata foarte bine si o sa vedeti cum printesele Disney vor deveni din ce in ce mai populare.

O sa vedeti cum printesele Disney din acest joc de fete vor arata foarte bine cu fiecare rochie rock de blugi sau de piele dar si o gramada de accesorii rock, precum casti audio, genti cu blana dar si si caciuli cu accesorii de staruri rock pe care fetele si printesele de pe site-ul nostru sa le poarte in viitoarele concerte rock.

O sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete si jocuri Disney cu Moana, Rapunzel, Anna si Ariel pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta online pe care sa le jucati gratuit in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Printese Grunge Staruri Rock

Cum se joaca Printese Grunge Staruri Rock?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.