Printese Puterea Fetelor

📅31.01.2020, jucat de: 817 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Puterea Fetelor?

Printese Puterea Fetelor este cel mai nou joc online pentru fete pe care dragi copii il puteti gasi aici pe site-ul nostru, iar voi o sa va distrati alaturi de patru printese Disney si personaje Disney, iar voi trebuie sa le ajutati pe fiecare dintre ele sa fie cat mai dragute pentru ca toate fetele sa le ia ca si exemplu si sa isi doreasca sa fie la fel.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in acest joc pentru fete, o sa va intalniti alaturi de Elsa si Anna din Frozen 2, Ariel din Mica Sirena, dar si supereroul vostru preferat Harley Quinn sunt personajele voastre preferate, iar voi o sa vedeti cum ele sunt gata sa apara pe site-ul nostru unde isi doresc sa dea cel mai bun exemplu fashion pentru fetele de pe ajocuri.ro.

Cele trei printese Disney dar si Harley Quinn isi doresc sa arate cat mai bine pentru a arata puterea fetelor, astfel ca trebuie sa vedeti cum in acest nou joc pe telefon si pe tableta, toate personajele vor avea nevoie de o schimbare de look, astfel ca trebuie sa fiti cei mai buni designeri vestimentari, iar folosind mouse-ul, va trebui sa creati o gramada de haine fashion pe care sa le asortati cu cele mai noi machiaje colorate dar si accesorii si coafuri pe care Ariel, surorile Frozen si Harley Quinn sa le poarte.

Dupa cum bine stiti, fiecare personaj are un stil vestimentar propriu, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati vestimentatii cat mai dragute pentru fiecare printesa dar si pentru Harley Quinn. Ariel din Mica Sirena isi doreste sa arate foarte bine, astfel ca o sa vedeti cum astazi ea va avea nevoie de o vestimetnatie cat mai draguta dar si accesorii speciale ca si ochelarii de vedere. Trebuie sa ii gasiti o geaca de piele, o poseta dar si o coafura cat mai draguta.

Elsa si Anna vor fi impreuna si in acest joc pentru fete, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati o super vestimentati fashion. Elsa va dori sa fie conservatoare, astfel ca trebuie sa ii gasiti o pereche de blugi si un pulover dragut, iar Anna va dori sa arate aproape la fel, insa va dori sa aiba o rochie in loc de pantaloni.

Harley Quinn este un personaj extrem de excentric, iar astazi o sa vedeti ca ea isi doreste sa o ajutati sa isi imbunatateasca stilul vestimentar, astfel ca trebuie ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ii gasiti haine cu paiete, bluze cu franjuri dar si camasi de blugi, pantaloni de blugi dar si rochii sau fuste dintre cele mai dragute, iar voi o sa vedeti ca noi jocuri 2020 cu printese Disney vor fi gata sa apara, iar Harley Quinn va asteapta in categoria de jocuri cu Supereroinele DC. Distractie placuta!

 

Printese Puterea Fetelor

Cum se joaca Printese Puterea Fetelor?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.