Elsa Gateste Mancare de Strada

📅18.01.2020, jucat de: 1358 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elsa Gateste Mancare de Strada?

Printesa Disney din Regatul de Gheata se intoarce astazi aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca am pregatit o noua provocare online de gatit, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite si sa o ajutati pe Elsa sa devina unul dintre cei mai buni bucatari stradali de pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca acest joc de Gatit Frozen este unul extrem de interesant, deoarece dragi copii printesa Disney va ave nevoie de ajutorul vostru sa gateasca mancare pe strada dar sa fie la fel de delicioasa ca si in cele mai populare restaurante. Pentru ca este un nou joc online de gatit cu printese Disney, trebuie sa fiti foarte creativi si sa fiti siguri ca o sa respectati toate retetele folosind cele mai bune ingrediente si cele mai proaspete.

Printesa Elsa are o ghereta de mancare pe strada, iar voi o sa vedeti ca printesa Elsa va vinde din aceasta ghereta de mancare hot dog, pizza si burgeri, iar voi trebuie sa o ajutati pe Elsa din Frozen 2 sa gateasca aceste mancaruri si sa fie extrem de delicioase. Jocul se joaca folosind mouse-ul si veti vedea ca nu va fi usor deloc, deoarece trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, voi alaturi de Elsa, o sa ajungeti sa create ingredientele dar si sa fiti siguri ca in acest joc Disney de gatit, sa reusiti sa aveti o ghereta cu mancare dintre cele mai populare de pe strada.

Pentru ca nu o sa aveti foarte mult loc de gatit, trebuie sa fiti foarte bine organizati, iar Elsa a pregatit retete simple de mancare, pe care sa o gatiti pentru toti clientii vostri. In acest joc online pentru fete, folosind mouse-ul, o sa vedeti ca veti ajunge sa spalati toate ingredientele, care sunt legume proaspete precum ardei, ceapa, salata sau rosii pe care sa le puneti in burger sau pizza.

Elsa este pregatita ca pentru fiecare client, sa gatiti impreuna cele mai gustoase si cele mai interesante retete de pe site-ul nostru. In momentul in care un client va veni la ghereta de mancare stradala, voi trebuie sa vedeti ca vrea sa comande si sa incepeti sa gatiti un burger, o pizza sau un hot dog delicios, ceea ce va face o gramada de alte jocuri de gatit cu printese Disney chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Elsa Gateste Mancare de Strada

Cum se joaca Elsa Gateste Mancare de Strada?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.