Goldie Resuscitare de Urgenta

📅27.02.2020, jucat de: 828 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Goldie Resuscitare de Urgenta?

Aducem foarte multe jocuri pentru fete aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi prieteni o sa va intalniti alaturi de Elsa din Frozen si Rapunzel din Tangled. Voi dragi copii o sa vedeti cum alaturi de una dintre printese, puteti sa va exersati medicina pentru a deveni cei mai buni doctori de printese Disney de pe site-ul nostru.

Aces joc Goldie Resuscitare de Urgenta este unul extrem de interesant, in care o sa vedeti ca printesa Rapunzel este pacientul deoarece a avut un accident, iar acum ea este inconstienta. Printesa Elsa din Regatul de Gheata, la fel ca si voi isi doreste sa devina un doctor foarte bun, astfel ca astazi ea este doctorul de la urgenta, iar voi trebuie sa o ajutati sa o resusciteze de urgenta pe Rapunzel si sa se simta cat mai bine.

Pentru ca sunteti intr-o camera de urgenta, o sa vedeti ca veti avea o gramada de aparate medicale, ustensile mediale dar si o gramada de medicamente pe care sa le folositi, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le folositi in momentul potrivit. Printesa Rapunzel trebuie sa fie resuscitata cat mai repede, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii puneti o perfuzie, sa o conectati la toate aparatele si sa fiti siguri ca o sa puteti sa o faceti sa se simta foarte bine.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le faceti este sa ajungeti ca alaturi de Elsa, sa ii faceti o resuscitare rapida printesei Rapunzel. Trebuie sa ii apasati pe piept pentru a-i pune din nou inima in miscare. Trebuie sa fiti rapizi, iar folosind mouse-ul sa o indrumati pe Elsa si sa faca toate miscarile potrivite.

Medicamentele si tratamentele sunt pregatite in dulapurile medicale, astfel ca trebuie sa vedeti cum puteti ca alaturi de Elsa sa faceti alegerile potrivite, astfel Rapunzel o sa fie resucitata si o sa revina pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri Disney pentru fete. Distractie placuta!

 

Goldie Resuscitare de Urgenta

Cum se joaca Goldie Resuscitare de Urgenta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.