Masinile Hexa

📅12.04.2021, jucat de: 1456 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masinile Hexa?

Sa va jucati jocuri cu masini in 2 jucatori este una dintre cele mai distractive activitati si experiente pe care le puteti avea pe site-ul nostru, si tocmai de aceea incercam sa va oferim astfel de noi jocute cat de des se poate, lucru pe care l-am facut chiar in acest moment cu jocul Masinile Hexa.

Incepe prin a alege daca te joci singur sau cu inca o persoana, si daca alegi modul 2P, trebuie sa stii ca unul dintre jucatori va folosi tastele W, A, S, D pentru a conduce si tasta Q pentru a sari, si celelalt jucator foloseste tastele sageti pentru a conduce masina si bara de spatiu pentru sarituri.

Inainte sa incepeti lupta masinilor, alegeti masina pe care doriti sa o conduceti, fiecare avand si un sofer desen animat care va arata interesant, cu siguranta. Veti fi apoi aruncati intr-o arena, si harta acesteia este compusa din hexagoane, de unde vine si numele jocului.

Ce trebuie voi sa faceti este sa conduceti in asa fel incat sa nu cadeti in apa, pentru ca hexagoanele peste care conduceti vor cadea dupa ce sunt atinse, dar sa faceti ca celalalt jucator sa cada in apa sau sa ramana blocat, moment in care voi sunteti castigatori.

Suntem siguri ca ati inteles, asa ca incepeti jocul chiar acum, dati tot ce aveti mai bun la el, si nu ezitati sa incercati si alte jocute ale noastre!

Masinile Hexa

Cum se joaca Masinile Hexa?

Folositi tastele W, A, S, D si Q si tastele sageti si bara de spatiu.