Parada Zombi 3

📅06.04.2021, jucat de: 2742 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Parada Zombi 3?

Fara indoiala, una dintre cele mai tari experiente din lumea jocurilor online este sa te joci jocuri in 3, mai ales cand este vorba de jocuri calitative, distractive, si pline de actiune precum cel pe care aveti sansa sa il jucati chiar in acest moment, un joc nou si foarte distractiv intitulat Parada Zombi 3, al treilea joc dintr-o serie minunata!

De aceasta data sunteti trei jucatori care trebuie sa co-operati pentru a infrange fiecare val nou de zombi care va va ataca, pentru ca daca nu faci asta, acesti monstrii morti vor trece de portile bazei voastre, si veti pierde, baza fiind lucrul pe care trebuie sa-l protejati pana la capat! Tineti minte, lucrul impreuna este cheia!

Fiecare soldat, unul rosu, unul gri, si unul verde, vor avea propriile arme, si vei putea pune arme si technologie de aparare si pe baza in sine. Daca infrangi valuri de zombi, primesti la schimb bani, si cu banii castigati poti sa cumperi arme si lucruri noi de aparare, deci incearca sa faci asta, caci fiecare val nou este mai puternic.

Iesiti si intrati in baza, si alternati intre cei care aparati baza la orice moment. Acum, hai sa va invatam cum va controlati soldatii, tastele folosindu-le pentru miscare, schimbarea de arme, si a iesi si intra in baza. Jucatorul 1 foloseste tastele W, A, S, D, tasta Q, si tasta E. Jucatorul 2 foloseste tastele sageti, tasta punct, si tasta L. Al treilea jucator foloseste tastele Y, G, H, J, tasta T, tasta U.

In incheiere, putem doar sa va uram mult succes si distractie placuta, invitandu-va sa aruncati o privire si peste alte jocuri noi pe care le-am pregatit pentru voi, nu veti regreta asta nicio secunda!

Parada Zombi 3

Cum se joaca Parada Zombi 3?

Jucator 1: W, A, S, D, Q, E. Jucator 2: sagetile, punct, L. Jucator 3: Y, G, H, J, T, U.