Makeover de Casa si Obiecte Ascunse

📅05.04.2021, jucat de: 748 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Makeover de Casa si Obiecte Ascunse?

In continuare pe site-ul nostru urmeaza sa jucati un joc cu adevarat unic, interesant, si cu siguranta foarte distractiv pentru oricine, joc intitulat Makeover de Casa si Obiecte Ascunse, unde vei decora, vei cauta obiecte ascunse, sau vei face curat, totul pentru a o ajuta pe Emma sa re-decoreze vechea casa a bunicilor sai.

Pentru a face curat in casa si a o decora va trebui sa gasesti diferite obiecte si sa te scapi de ele, fie sa le arunci, fie sa le vinzi. De exemplu, in primul nivel vei cauta toate panzele de paianjen dintr-o camera, si dupa ce ai dat click pe toate, vei putea intra in ea si sa ii dau un look nou, decorand-o asa cum iti zice imaginatia.

Fiecare nivel nou are o noua camera unde vei cauta obiecte ascunse, vei face curat, si vei decora, fiecare fiind o provocare mare si interesanta, dar si foarte distractiva in acelasi timp! Ce mai astepti? Da-i bataie la joc chiar acum, ca stii ce ai de facut, si nu ezita sa le spui si prietenilor tai despre el, poate si ei ar vrea sa il joace!

Makeover de Casa si Obiecte Ascunse

Cum se joaca Makeover de Casa si Obiecte Ascunse?

Folositi mouse-ul.