Masha Taie Franghia

📅29.03.2021, jucat de: 490 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Masha Taie Franghia?

In categoria de Jocuri cu Masha si Ursul online vei putea mereu gasi si juca unele dintre cele mai noi si distractive jocuri, care mai de care mai interesante, motiv pentru care chiar in acest moment sunteti invitati sa va distrati pe cinste cu jocul Masha Taie Franghia, care ia acest format popular de jocuri de taiat franghia si il face si mai distractiv si interesant pentru ca o are in prim-plan pe nimeni alta decat pe Masha!

Scopul principal pe care il aveti pentru fiecare nivel este sa va folositi de mouse pentru a taia o franghie si sa faceti ca bomboana care este atarnata de aceasta franghie sa cada in gura Mashei, pentru ca atunci veti fi completat nivelul si veti putea avansa la urmatorul dintre ele, simplu si usor.

Nu trebuie doar sa faceti ca aceasta bomboana sa cada, dar incercati sa o faceti sa cada in asa fel incat ea sa treaca si prin cele trei stelute inainte sa cada in gura Mashei. In functie de cat de multe stelute prinzi, atatea vei primi si la sfarsitul nivelului.

Evident, in fiecare nivel nou se va mari dificultatea puzzle-ului pe care il aveti de rezolvat, deci incercati sa gasiti mereu ordinea corecta in care sa taiati franghiile pentru a va indeplini obiectivul si a trece de orice obstacol intre bomboana si Masha.

Ce mai astepti? Da-i start la joc chiar acum, nu pleca nicaieri, si nu ezita sa iti inviti si ceilalti prieteni sa se joace acest joc, sau orice alt jocut nou si distractiv ce il gasesc gratis pe site-ul nostru!

Masha Taie Franghia

Cum se joaca Masha Taie Franghia?

Folositi mouse-ul.