Masha si Ursul Medalii Pierdute

📅13.10.2020, jucat de: 1084 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha si Ursul Medalii Pierdute?

 Cele mai noi jocuri 2020 cu Masha si Ursul apar chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum astazi, personajele voastre preferate au pregatit pentru voi o super provocare cu obiecte ascunse, in care ei au ascuns o gramada de medalii aurii in fiecare imagine.

Astazi, o sa vedeti cum am pregatit pentru voi un super joc online pe care il puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta, pe care voi o sa puteti sa va distrati si o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj. Masha si Ursul au pregatit o gramada de imagini interesante si pe care voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum Masha si Ursul au ascuns o gramada de medalii de aur in fiecare imagine pe care o puteti deschide daca terminati fiecare provocare pe rand, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa aveti cel mai mare punctaj.

Veti vedea ca Masha si Ursul va vor acorda puncte cu fiecare medalie pe care o gasiti, dupa care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa le gasiti pe toate din fiecare nivel. Veti vedea ca fiecare nivel este cronometrat, iar voi trebuie sa terminati inainte ca timpul sa expire, astfel o sa reusiti sa acumulati puncte si sa deveniti cei mai buni jucatori online. Distractie placuta!

Masha si Ursul Medalii Pierdute

Cum se joaca Masha si Ursul Medalii Pierdute?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.