Masha si Ursul Gaseste Diferentele

📅16.06.2020, jucat de: 1685 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha si Ursul Gaseste Diferentele?

Unele dintre cele mai interesante jocuri 2020 cu Masha si Ursul pot fi gasite chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru copii, pe care voi sa le jucati gratuit.

Astazi, Masha si Ursul vin alaturi de o noua provocare cu diferente, in care trebuie sa fitisiguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa gasiti fiecare diferenta din fiecare imagine de pe site-ul nostru. Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece o sa vedeti cum Masha si Ursul vor aparea in fiecare dintre aceste imagini, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa gasiti diferentele inainte ca timpul sa expire.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care pana la finalul jocului, o sa aveti toate cele sase imagini cu Masha si Ursul deschise. O sa vedeti ca Masha are cele mai dragute imagini pregatite, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul sa apasati pe fiecare dintre ele si sa gasiti diferentele inainte ca timpul sa expire.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum in fiecare imagine cu aniamle de pe site-ul nostru, o sa gasiti cinci diferente de diferite marimi, pe care trebuie sa le gasiti si sa apasati pe ele, lucru care o sa va aduca foarte multe puncte.

Odata ce terminati un episod si o sa gasiti fiecare diferenta alaturi de Masha si Ursul, lucru care o sa va pregateasca pentru toate provocarile care urmeaza sa apara aici pe site-ul nostru si unde va puteti distra alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Masha si Ursul Gaseste Diferentele

Cum se joaca Masha si Ursul Gaseste Diferentele?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.