Captureaza Gainile

📅25.03.2021, jucat de: 466 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Captureaza Gainile?

Pentru toti copiii dornici de aventuri care ne viziteaza site-ul am adaugat chiar in acest moment un joc nou si foarte distractiv de actiune si aventura intitulat Captureaza Gainile, un joc cu platforme asemanator celor din lumea lui Mario, mai ales pentru ca este un joc pixelat, dar vei face lucruri diferite si distractive, despre care iti povestim mai multe chiar acum, deci citeste cu atentie!

Impreuna cu personajul tau care tine in mana o bata magica, va trebui sa treci prin traseele fiecarui nivel si sa capturezi un numar diferit de gaini, numarul crescand de la nivel la nivel, pentru a avea provocari mai mari. Ai grija sa nu atingi aceste gaini, caci pierzi cate o viata de fiecare data, dar poti recupera vieti daca prinzi inimile de pe traseu.

Pentru a te deplasa si a sari vei folosi tastele sageti, si cand esti langa o gaina, apasa tasta X pentru a folosi batul tau magic si a prinde animalul intr- bula. Evident, esti rascumparat cu puncte pentru toate gainile prinse, dar asta se intampla si colectand mere sau alte fructe de pe traseu, sau chiar diamante, care iti ofera un punctaj si mai mare.

In randuri mari, asta e aventura ta cu gainile de care vei avea parte, deci incepe jocul chiar acum, si da tot ce ai mai bun sa ajungi la sfarsitul aventurii si sa capturezi toate gainile care au scapat din ferma, si sa fie astfel aduse la locul lor!

Captureaza Gainile

Cum se joaca Captureaza Gainile?

Folositi sagetile si tasta X.