Aventura Curse Offroad

📅24.02.2020, jucat de: 1298 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura Curse Offroad?

Va aducem dragi prieteni o gramada de jocuri 3D pe care le puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru, iar voi aveti ocazia astazi sa gasiti jocul Aventura Curse Offroad, un joc de baieti in care aveti ocazia sa incepeti un nou joc simulator 3D cu masini extrem de rapide si de puternice, pe care le puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru.

Astazi, voi dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa folositi tastele SAGETI pentru a tine sub control aceste noi masini de curse de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum astazi, trebuie sa castigati cat mai multe curse 3D cu masini online pe care noi le-am pregatit. Aceste curse sunt speciale, deoarece o sa fie o adevarata aventura sa conduceti masini de curse pe diferite trasee offroad.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc de baieti, o sa reusiti sa conduceti pentru prima oara pe trasee offroad, masini 3D precum Lamborghini, Corvetter sau Audi R8, unele dintre cele mai rapide masini de curse pe care le cunoasteti si poate pe care ati si reusit sa le conduceti aici pe ajocuri.ro.

O sa vedeti cum fiecare cursa din acest joc de baieti va fi diferita, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte. Cursele din acest joc vor fi dificile deoarece nu este usor sa conduceti cu viteza mare pe noroi si pe trasee offroad cu o gramada de curbe, denivelari dar si pe iarba umeda, care o sa va faca masina de curse sa alunece destul de tare.

Trebuie sa va tineti masinile 3D sub control in fiecare moment al acestei curse, astfel incat in cel mai scurt timp,  sa reusiti sa conduceti pana la linia de finish si sa fiti pe primul loc. Nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca alaturi de toti prietenii vostri, o sa reusiti sa va distrati in acest joc 3D de curse si o sa gasiti o gramada de alte jocuri 2020 cu Masini pe care voi sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Aventura Curse Offroad

Cum se joaca Aventura Curse Offroad?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.