Febra Karturilor

📅09.03.2020, jucat de: 844 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Febra Karturilor?

Aducem astazi draig prietnei jocul Febra Karturilor, un joc online cu masini 3D in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte si o sa fiti proclamati cei mai buni piloti de curse de pe site-ul nostru.

In acest joc Febra Karturilor, am pregatit pentru voi o singura masina 3D, un kart pe care deja l-ati vazut in icoana jocului. Voi dragi copii o sa vedeti ca puteti sa va personalizati acest kart 3D folosind mouse-ul. Veti putea sa selectati culoare preferata de catre voi pentru acest kart 3D, dupa care ii puteti pune o bara in spate.

Unul dintre cele mai importante lucruri in acest nou joc online de curse 2020, este faptul ca toate controalele sunt foarte usor de invatat si de folosit. Pentru a intra intr-una din cursele 3D, trebuie sa va folositi mouse-ul pentru a nagiva prin meniuri si pentru a apasa play, dupa care o sa vedeti ca folosind tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI, o sa puteti sa conduceti masina 3D in cel mai bun mod posibil, tasta SPACE sa sariti, insa daca tineti tasta SPACE apasata, o sa faceti drift si puteti sa apasati pe tasta R daca va blocati cu masina.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, deoarece Basic Course va avea 3 laps pe cursa, Motorsport Course va avea 2 laps pe cursa si Ultimate Course va avea 2 laps pe cursa, iar ele vor fi din ce in ce mai dificile odata ca le jucati.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte, deoarece dragi copii o sa vedeti cum o sa va puteti depasi adversarii in karturi 3D unul dupa unul. Distractie placuta!

 

Febra Karturilor

Cum se joaca Febra Karturilor?

Jucati-va folosind tastele SAGETI pentru a conduce si tasta SPACE pentru a sari si a face drift.