Maestru cu Sniper Vanatoare in Oras

📅04.06.2020, jucat de: 990 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Maestru cu Sniper Vanatoare in Oras?

Ne bucuram sa va revedem dragi prieteni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam in fiecare zi sa aducem pentru voi cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii, pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. O sa gasiti jocul Maestru cu Sniper Vanatoare in Oras, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi pentru a acumula cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc simulator 3D, in care o sa fiti in mijlocul unui oras populat, iar voi o sa fiti primii vanatori de oras de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa aveti cat mai multe puncte si sa vedeti cum o sa reusiti ca folosind mouse-ul, sa reusiti sa controlati armele cu luneta numite sniper sau lunete, astfel incat sa acumulati cat mai multe puncte.

Pana la finalul acestui joc online de baieti, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte si sa impuscati fiecare tinta care o sa va apara in fata. Jocul va incepe cu doua misiuni, insa doar una din ele va fi deschisa, iar a doua va fi disponibila in momentul in care o sa reusiti sa acumulati indeajuns de multe puncte in primul nivel.

Suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa va miscati in acest joc 3D simulator folosind tastele A, S, W, D si intre timp, sa reusiti ca folosind mouse-ul, sa va cautati armele si chiar si oponentii pe care trebuie sa ii impuscati. O sa aveti la dispozitie in fiecare runda 2 minute sa va terminati misiunea, in care trebuie sa impuscati doi oameni.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti astfel incat sa deveniti cei mai buni soldati de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc 3D, o sa aveti cel mai mare punctaj, iar noi vom continua sa aducem alte jocuri online de baieti. Distractie placuta!

 

Maestru cu Sniper Vanatoare in Oras

Cum se joaca Maestru cu Sniper Vanatoare in Oras?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D sa va miscati si MOUSE-ul pentru a impusca