Tom si Jerry Dress Up

📅16.03.2021, jucat de: 1284 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tom si Jerry Dress Up?

Jocurile de imbracat animale sunt deja foarte minunate si distractive, dar ele devin si mai frumoase cand sunteti familiarizati cu animalele si le indragiti foarte mult, mai ales cand vorbim de personaje animate precum Tom si Jerry de la Boomerang, care simt astazi nevoia sa se imbrace putin diferit fata de obicei, asa ca daca te vei juca jocul Tom si Jerry Dress Up, vei putea sa le modifici stilul, activitate foarte distractiva, noi stiind deja asta din proprie experienta!

Alege tu cu care dintre personaje vrei sa incepi, cum ar fi Tom, Jerry, sau Spike. Cu meniul din dreapta vei putea alege un fundal pe care sa stea, haine pentru partea superioara a corpului, pantaloni pentru cea inferioara, ai la dispozitie multe perechi de pantofi, palarii si sepci, si suntem siguri ca le veti pune impreuna si veti crea o tinuta de neuitat pentru fiecare animal.

Acum ca stii cat de simplu si distractiv este jocul, nu sta pe ganduri nicio clipa, da-i start chiar acum, si ramai alaturi de noi ca sa nu ratezi niciun alt joc nou pe care vi-l vom oferi astazi aici pe gratis!

Tom si Jerry Dress Up

Cum se joaca Tom si Jerry Dress Up?

Folositi mouse-ul.