Duelul lui Tom si Jerry

📅23.02.2021, jucat de: 785 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Duelul lui Tom si Jerry?

Tom si Jerry Filmul urmeaza sa ruleze in cinema si pe internet foarte curand, si iata ca inca sunt jocuri noi pentru a va oferi aici bazate pe film, jocuri precum cel pe care il vei juca chiar acum si care este intitulat Duelul lui Tom si Jerry, unde te vei distra cu siguranta pe cinste, pentru ca vei participa la una dintre certurile dintre acest motan si acest soricel, ei duelandu-se unul cu altul intotdeauna, si in diferite feluri.

In fata ta vor fi blocuri in diferite culori si cu simboluri pe ele, si tu trebuie sa gasesti grupuri de mai multe blocuri identice pe care sa dai click si sa le elimini, primind puncte la schimb, si cu cat distrugi mai multe obiecte cu un click, cu atat vei primi si un punctaj mai mare, evident.

Da click pe capcana daca poti, si daca apare, dar ai grija sa nu cazi tu in propria capcana. Cu cat faci mai multe miscari, cu atat este hotelul mai distrus, asa ca incearca sa umpli bara prin a elimina obiecte si a avansa la urmatoarele nivele pentru ca cele doua animale sa nu fie prinse.

Mult succes iti dorim, un timp minunat si distractiv ca intodeauna, si speram ca te vei juca si alte Jocuri cu Tom si Jerry aici in continuare, caci le avem doar pe cele mai bune!

Duelul lui Tom si Jerry

Cum se joaca Duelul lui Tom si Jerry?

Folositi mouse-ul.