Masha si Ursul cu Extraterestrii

📅10.03.2021, jucat de: 1178 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha si Ursul cu Extraterestrii?

Masha si Ursul sunt mereu pregatiti sa aiba diferite noi aventuri care mai de care mai distractive, chiar daca asta ar insemna sa mearga in spatiu, lucru pe care il veti face impreuna in continuare, cand fiecare dintre voi este invitat sa arunce un ochi peste cel mai nou joc al categoriei, joc ce nu ar trebui ratat pentru nimic in lume, si care este intitulat Masha si Ursul cu Extraterestrii.

Jocul are o poveste care incepe pe Pamant, dar pe masura ce ea va avansa, vei ajunge intr-un final in spatiu, si fiecare etapa a povestii este impartita in mai multe mini-jocuri, primul dintre ele fiind un joc de indemanare in care va trebui sa dai click pe stelele cazatoare pana umplii bara de sus.

Al doilea nivel este un joc cu obiecte ascunse in care vei da click pe obiectele are caror forma ti se arata. In al treilea nivel te vei lupta cu un iepure pentru fructele si legumele din gradina ta, trebuind sa dai click pe cirese si pe morcovi. Trebuie apoi sa o ajuti pe Masha sa castige un joc de tras franghia impotriva ursului.

Trage linii pe model in forma corecta ca sa hranesti catelusul cu gustari, si in ultimul nivel al jocului poti colora o imagine alb negru din Masha si Ursul. Sunt atatea de multe lucruri distractive de facut in acest joc, deci de ce nu ii dai o sansa chiar acum si aici?

Masha si Ursul cu Extraterestrii

Cum se joaca Masha si Ursul cu Extraterestrii?

Folositi mouse-ul.