Masha Curata Casa

📅04.03.2021, jucat de: 1155 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha Curata Casa?

Ne bucuram enorm ca putem chiar in acest moment sa revenim in categoria de Jocuri cu Masha si Ursul, unde va oferim chiar acum unul dintre cele mai noi jocuri de facut curat online ale categoriei, activitate careia Mashei ii place foarte mult, dar fiindca are o casa mare in care ea si ursul locuiesc, este destul de greu sa o intretina de una singura, asa ca i-ar fi binevenit ajutorul tau la curatenie.

II poti oferi ajutorul tau cu jocul intitulat Masha Curata Casa, chiar pe aceasta pagina, unde va vom invata acum si aici ce ai de facut, ca sa poti da tot ce ai mai bun! Or sa fie diferite camere din casa unde vei face curat, cum ar fi dormitorul, camera de joaca, bucataria, baia, holul, garderoba, camera de machiaj, sau chiar la etaj.

Vei face lucruri precum sa maturi pe jos sau sa aspiri, sa cureti panzele de paianjeni care pot aparea pe la coltul camerelor, vei folosi solutii speciale ca sa scapi de orice fel de pete care pot aparea, vei igieniza totul ca sa nu fie bacterii, sau chiar vei muta lucruri prin casa care nu sunt puse unde trebuie.

Urmeaza instructiunile primite pe ecran ca sa faci totul cum trebuie, si vei vedea ca vei termina intr-un timp util si te vei si distra pe cinste intre timp! Mult succes si distractie placuta va dorim impreuna cu Masha, ca de obicei!

Masha Curata Casa

Cum se joaca Masha Curata Casa?

Folositi mouse-ul.