Masha Magazin de Infrumusetare

📅25.05.2020, jucat de: 1045 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha Magazin de Infrumusetare?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru, unde Masha si Ursul se intorc alaturi de un nou joc pentru fete, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Masha sa arate cat mai bine si sa vedeti cum puteti sa o faceti sa fie din ce in ce mai frumoasa.

Masha va dori sa mearga intr-un salon spa aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe Masha sa isi gaseasca o gramada de machiaje si coafuri pe care sa le poarte.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Masha sa fie una dintre cele mai dragute si moderne fete de pe site-ul nostru. O sa vedeti ca in magazinul de infrumusetare, o sa aveti diferite culori de machiat dar si produse speciale pe care sa le poarte si o sa vedeti ca pana la finalul jocului, Masha si Ursul vor fi gata sa arate cat mai bine pe care sa le poarte.

O sa vedeti ca machiajele pe care le pregatiti vor putea fi folosite cu mouse-ul, si o sa gasiti o gramada de creme de fata, machiaje cu pensule, creioane de ochi dar si farduri si fonduri de ten pe care Masha o sa le poata folosi in acest joc online spa, iar noi vom continua sa aducem pentru voi o gramada de jocuri 2020 cu Masha si Ursul pentru fete pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Masha Magazin de Infrumusetare

Cum se joaca Masha Magazin de Infrumusetare?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.