Masha si Ursul Hochei

📅22.07.2020, jucat de: 1429 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha si Ursul Hochei?

Un nou joc 2020 cu Masha si Ursul este gata sa apara aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni incercam mereu sa aducem diferite jocuri pentru copii pe care voi sa le jucati alaturi de personajele voastre preferate.

Astazi, am pregatit o super provocare de sport, in care o sa vedeti ca Masha si Ursul vor dori sa jucati impreuna hochei, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti pentru a fi siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa marcati cat mai multe goluri in acest joc pentru copii.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece suntem siguri ca pana la finalul acestui joc de baieti si de sport, voi alaturi de Masha si Ursul veti deveni cei mai buni jucatori de hochei. O sa vedeti ca odata ce incepeti jocul, puteti sa va antrenati, sa jucati un meci amical sau sa intrati intr-un turneu de hochei impotriva altor jucatori.

Pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte, trebuie sa marcati cat mai multe goluri. O sa aveti in fata voastra pucul de hochei si poarta, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa trageti la poarta. Pentru a puncta, va trebui sa fiti siguri ca o sa puteti sa dirijati pucul inspre moneda de aur.

Trebuie sa loviti moneda de aur de fiecare data sa punctati si sa treceti la pasul urmator al jocului, lucru care nu o sa fie foarte usor, insa suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti sa deveniti cei mai buni jucatori de hochei alaturi de Masha si Ursul. Distractie placuta!

 

Masha si Ursul Hochei

Cum se joaca Masha si Ursul Hochei?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.