Testul Complicat

📅10.03.2021, jucat de: 596 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Testul Complicat?

Stim cat de mult le place copiilor sa isi puna singuri provocari prin diferite jocuri cu intrebari si raspunsuri, si daca esti genul caruia ii plac astfel de jocuri cu dificultati mari, atunci cu siguranta vei aprecia un joc precum Testul Complicat, care este un joc chestionar de cea ma mare calitate, si cu un format cum nu vezi chiar in fiecare zi in lumea acestui tip de jocuri.

Jocul seamana cu un board game, in care vei avansa de la nivel la nivel pe harta, incercand sa ajungi pana la capatul ei, si in fiecare nivel nou ti se pune o noua problema de rezolvat, care nu trebuie sa fie neaparat in format de chestionar cu intrebari si raspunsuri, intrucat vei putea chiar si sa rezolvi diferite puzzle-uri.

Va trebui fie sa dai raspunsuri corecte, sa misti obiecte in locul lor potrivit, sa gasesti diferente, si multe altele, putand sa folosesti indicii atunci cand ai probleme, dar speram sa nu te folosesti prea mult de ele. Incearca sa faci un punctaj cat se poate de mare, si sa ajungi cat de departe posibil in joc!

Testul Complicat

Cum se joaca Testul Complicat?

Folositi mouse-ul.