Liga Pocket 3D

📅10.03.2021, jucat de: 1268 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Liga Pocket 3D?

Unul dintre cele mai noi jocuri in 2 online tocmai ce a fost adaugat pentru voi toti, un joc minunat care nu este doar in 3d si arata extraordinar, dar baietii il vor aprecia cu siguranta foarte tare, intrucat are multe elemente grozave pe care ei le adora deja, cum ar fi fotbalul si masinile, asa ca nu avem nicio indoiala ca ei se vor distra pe cinste cu acest jocut!

Evident, incepe prin a alege daca te joci singur impotriva calculatorului sau ai pe cineva cu care te vei putea juca impreuna, si atunci vei apasa pe butonul de 2P. Fiecare isi va alege apoi masina pe care vrea sa o conduca, lucru pe care il faceti cu urmatoarele taste:

Jucatorul 1 foloseste sagetile pentru a se misca, L pentru a sari, si L de doua ori pentru a face o intorsatura, pe cand Jucatorul 2 va folosi tastele W, A, S, D, tasta G, si G de doua ori pentru aceleasi lucruri. Daca te joci singur, folosesti sagetile, bara de spatiu.

Deasemenea, alege si tara pe care vrei sa o reprezinti pe masina ta, si steagul acesteia va fi pictat pe capota. Va trebui sa controlati masinile pe teren in asa fel incat sa loviti mingea si sa inscrieti gol in poarta adeversarului, si jucatorul cu mai multe goluri la sfarsitul timpului acordat va castiga jocul.

E atat de simplu sa te distrezi, deci incepe chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci urmeaza si alte jocuri noi si distractive cum doar aici iti putem oferi!

Liga Pocket 3D

Cum se joaca Liga Pocket 3D?

Jucatorul 1: sagetile, L. Jucatorul 2: WASD, G.