Reflectoarele

📅07.03.2021, jucat de: 764 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Reflectoarele?

Stati linistit, nu va punem sa deveniti electricieni in noul nostru joc online gratuit intitulat Reflectoarele, care este defapt un joc nou de indemanare cu sarituri, un joc pe care vi-l recomandam cu foarte mult drag, si in care va este garantat sa va distrati pe cinste, lucru pe care il stim din propria noastra experienta jucand-ul!

Ei bine, in acest joc vei avea o bila pe care o vei controla cu mouse-ul, dand click si tinand apasat pentru a o face sa sara inainte, trebuind sa sari de pe un reflector pe altul, si sa ajungi cat mai departe, primind puncte nu doar pentru distanta pe care o parcurgi, dar si pentru numarul de monezi pe care il vei strange.

Ce trebuie sa faci este sa te concentrezi sa nu sari pe reflectoarele care au aceeasi culoare ca si baza bilei tale, caci daca faci asta, ai pierdut, si va trebui sa o iei de la inceput. Mult succes iti dorim la toate acestea, un timp cat se poate de distractiv, si te invitam sa revii si maine, cand te asteptam cu si mai multe jocuri noi si distractive!

Reflectoarele

Cum se joaca Reflectoarele?

Folositi mouse-ul!