Arunca Bomba

📅20.10.2020, jucat de: 536 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Arunca Bomba?

Foarte multe jocuri online de baieti apar chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi dragi copii o sa puteti sa gasiti jocul Arunca Grenada, in care trebuie sa fiti foarte atenti pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte si o sa ajungeti sa fiti cei mai buni jucatori online.

Voi dragi copii o sa vedeti ca veti fi un mic soldat pe toata durata acestui joc pentru copii, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi MOUSE-ul si sa incepeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa aruncati fiecare grenada in parte si sa ajungeti sa o plasati astfel incat sa explodeze in apropierea unui inamic.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte. Trebuie sa invingeti cat mai multi inamici, iar pentru asta, trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va aseza tinta in locul in care vreti sa aruncati grenada, dupa care trebuie sa selectati si puterea cu care veti arunca grenada inspre inamicul vostru.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa reusiti sa asezati fiecare grenada langa un inamic sau doi daca este posibil, astfel incat aceasta cand explodeaza sa ii afecteze si pe inamici si sa castigati nivelul cu cat mai multe puncte, iar voi o sa vedeti ca fiecare nivel pe care il completati va deschide unul nou cu o dificultate mult mai mare. Distractie placuta!

 

Arunca Bomba

Cum se joaca Arunca Bomba?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.