Prinde Hotul 3D

📅13.06.2020, jucat de: 863 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Prinde Hotul 3D?

Prinde Hotul 3D este noul nostru joc online de baieti si de indemanare de pe site-ul nostru, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii o sa vedeti ca este un joc in care o sa fiti adevarati politisti cowboy.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit o mica lume 3D, in care diferiti hoti incearca sa fure cat mai multe sticle de sampanie si pahare de cristal, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa reusiti sa ii opriti pentru a acumula o gramada de puncte si pentru a fi siguri ca o sa puteti sa fiti cei mai buni politisti cowboy.

Acesta este un nou joc 3D de aventura, in care o sa vedeti ca o sa va controlati personajele folosint mouse-ul. Voi dragi copii o sa fiti limitati de timp, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa va directionati personajul politist 3D inspre hoti, pentru ca acestia sa fie opriti.

Cu fiecare hot pe care il prindeti, o sa fiti recompensati cu diamante albastre, ceea ce va reprezenta si punctajul vostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe si sa vedeti ca o sa ajungeti cat mai departe in acest joc 3D de baieti. Distractie placuta!

 

Prinde Hotul 3D

Cum se joaca Prinde Hotul 3D?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.