BFF Tinute de Bal Dansant

📅07.03.2021, jucat de: 1265 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Tinute de Bal Dansant?

Evident ca mereu avem noi jocuri de imbracat printese pe site-ul nostru, si chiar si alte personaje feminine pe care fetele din intreaga lume le adora o gramada, motiv pentru care te invitam chiar in acest moment sa te joci un joc nou si foarte distractiv precum BFF Tinute de Bal Dansant, in care Moana, Marinette, si Rapunzel vor participa la un bal unde vor dansa, si vor sa faca asta aratand extraordinar in tinutele lor.

Ei bine, ele au mare incredere in gusturile tale in materie de haine, motiv pentru care spera ca vei fi stilista lor, lucru care este usor de facut, si pe care ti-l explicam acum si aici, nu te stresa! Pentru imbracarea fetelor te vei folosi de un panou cu butoane din partea dreapta a ecranului.

De acolo vei putea alege rochia care crezi ca le-ar veni cel mai bine, o freza intr-un stil si o culoare care iti place cel mai mult, si vei completa look-ul cu accesorii precum lanturi, cercei, dar si manusi elegante, si suntem siguri ca toti printii si baietii de la balul dansat vor fi impresionati si vor vrea sa danseze cu fetele noastre.

Mult succes va dorim tuturor, un timp cat se poate de distractiv, si speram sa va vedem incercand multe alte jocuri pentru fete pe site-ul nostru dupa acesta!

BFF Tinute de Bal Dansant

Cum se joaca BFF Tinute de Bal Dansant?

Folositi mouse-ul.