Petrecere de Carnavalul din Venetia

📅27.01.2021, jucat de: 512 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Petrecere de Carnavalul din Venetia?

In fiecare zi incercam sa va aducem cele mai noi si distractive jocuri de machiat si imbracat pentru fete pe internet, lucru pe care il facem si in acest moment, cand va invitam pe toti sa aruncati un ochi peste jocul intitulat Petrecere de Carnavalul din Venetia, joc ce le are in prim plan pe Fetele Curcubeu, cele mai populare papusi ale momentului!

Doua dintre ele au decis sa nu rateze anul acesta evenimentul principal din Italia, si anume Carnavalul Venetian, Venetia fiind un oras plutitor din Italia plin de romantism, unde in fiecare an are loc un bal mascat in care toata lumea se imbraca extraordinar de frumos, si poarta masti care mai de care mai extravagante.

Pentru primul lor an, fetele vor sa arate extra-bine, asa ca hai sa vedem cum le poti ajuta cu asta. In primul rand, poti sa le faci machiajul, folosind cosmetice precum ruj, fard pentru obraji, sau fard pentru pleoapele lor, si le alegi si culoarea ochilor. In urmatorul nivel le vei alege modelul de masca, culoarea ei, vei putea adauga diferite modele pe ea, dar si accesorii, cum ar fi pene de pasare.

Imbracarea fetelor e ultimul lucru pe care il vei face, alegand costumatia cea mai frumoasa, freza care li se potriveste cel mai tare, si nu uita sa le accesorizezi cu lantisoare sau cercei. Este atat de simplu, asa ca incepe distractia chiar acum, si stai pe aproape, jucandu-te si alte jocuri noi ale zilei!

Petrecere de Carnavalul din Venetia

Cum se joaca Petrecere de Carnavalul din Venetia?

Folositi mouse-ul pentru costumarea fetelor pentru carnaval.