Sorority Fashion de Toamna

📅29.11.2020, jucat de: 743 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sorority Fashion de Toamna?

Am pregatit pentru voi dragi copii unul dintre cele mai dragute si cele mai interesante personaje, care astazi vin alaturi de un nou joc de imbracat, de machiat si de coafat in care o sa va distrati alaturi de trei printese Disney.

In acest joc pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale in aceasta noua provocare vor fi printesele Merida din Neinfricata, Ariel din Mica Sirena dar si Rapunzel din Tangled sunt personajele principale care au nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca pentru toamna.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ajutati printesele Disney sa arate cat mai bine in aceasta toamna, ceea ce inseamna ca trebuie sa gasiti o gramada de haine interesante si dragute, astfel incat sa reusiti sa fiti protejati de frig si in acelasi timp sa creati machiaje si coafuri care sa se asorteze.

Nu va fi usor deloc, deoarece suntem siguri ca pana la finalul jocului, o sa puteti sa le ajutati pe cele trei printese Disney sa arate cat mai bine si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati vestimentatii de toamna cu blugi, cu bluze groase, cu tricouri sau cu camasi interesante si o sa vedeti cum vor arata foarte bine.

In cel mai scurt timp, vor aparea noi jocuri cu printese Disney pe care voi sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online in viitoarele zile aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Sorority Fashion de Toamna

Cum se joaca Sorority Fashion de Toamna?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.