Mini Curse de Raliu

📅21.02.2021, jucat de: 955 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mini Curse de Raliu?

Pe site-ul nostru dorim mereu sa va oferim cele mai tari jocuri in 2 jucatori, intrucat stim cat de mult va place sa va jucati impreuna cu o alta persoana, in loc de a va juca de unii singuri, si cand putem sa va oferim un joc nou si de foarte mare calitate precum Mini Curse de Raliu, stiti bine ca nu puteam rezista sa nu o facem chiar acum!

Jocurile de curse cu masini sunt mult mai distractive cand le joci impreuna cu un al doilea jucator, lucru pe care il poti face aici, si ca lucrurile sa fie si mai interesante, acest joc va avea masini de raliu care sunt foarte mici, asemanator cu masinutele de jucarie, asa ca si traseele pe care te vei intrece vor fi foarte interesante si pline de peripetii.

Evident, scopul principal este sa dai tot ce ai mai bun ca sa il intreci pe celalalt jucator, si pe celelalte masini de pe traseu, sa sa ii iei fata calculatorului, daca te joci de unul singur. Un jucator va folosi tastele W, A, S, D pentru condus si tasta N pentru nitro, si al doilea jucator foloseste tastele sageti si tasta L pentru aceleasi lucruri.

Este atat de simplu sa va distrati cu acest joc 3d, deci incepeti acum, si nu ezitati sa va jucati si alte jocuri in 2 oferite pe gratis pe site-ul nostru, intrucat le avem pe cele mai bune!

Mini Curse de Raliu

Cum se joaca Mini Curse de Raliu?

Folositi tastele W, A, S, D, N pentru un jucator, tastele sageti si tasta L pentru al doilea jucator.