Duble cu Bulgari de Zapada

📅17.02.2021, jucat de: 436 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Duble cu Bulgari de Zapada?

Poate ca afara nu ninge in acest moment, dar mereu poate fi ninsoare si o iarna minunata in lumea jocurilor online, precum este chiar in acest moment cu joculetul nou pe care l-am adaugat pentru voi toti, joc intitulat Duble cu Bulgari de Zapada, un joc de indemanare foarte usor si distractiv pe care il puteti juca si pe dispozitive mobile, oriunde sunteti.

In el vei avea un bulgare de zapada, si ca si cu o minge de fotbal, vei incerca sa faci cat mai multe duble, si anume sa tii mingea in aer, lovind-o mereu sa sara in sus. Nu e o problema daca se loveste de marginile exterioare a ecranului, atata timp cat bulgarele de zapada nu cade jos.

Pentru fiecare lovitura cu care bulgarele este in aer vei primi la schimb puncte, asa ca tine bulgarele sus cat mai mult si vezi cat de mare scor vei putea obtine. Daca pierzi, data viitoare cand joci, da tot ce ai mai bun, ba chiar mai mult, ca sa iti intreci recordul de dinainte. Mult succes si distractie placuta va dorim la acest joc dar si celelalte jocuri ale noastre!

Duble cu Bulgari de Zapada

Cum se joaca Duble cu Bulgari de Zapada?

Folositi mouse-ul.