Cuplu Identic de Ziua Indragostitilor

📅15.02.2021, jucat de: 469 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cuplu Identic de Ziua Indragostitilor?

Perioada lunii februarie, cand are loc Ziua Indragostitilor, este cel mai bun timp pentru jocuri de machiat si imbracat precum cel pe care il vei putea juca chiar in acest moment pe gratis pe site-ul nostru, joc intitulat Cuplu Identic de Ziua Indragostitilor, unde toata echipa noastra de administrare s-a distrat pe cinste, deci ce te-ar face sa crezi ca nu te vei distra si tu la fel de mult?

Vei avea un cuplu foarte dragut format dintr-o fata si un baiat carora le place sa aibe tinute asemanatoare sau chiar identice, in special in aceasta zi minunata, cand vor merge la o intalnire prin tot orasul, si vor ca toti sa stie ca sunt impreuna si se iubesc, asa ca tu le vei face tinute care sa arate asta.

Vei incepe cu fata, careia ii vei face machiajul folosind cosmetice precum rujuri, farduri, sau chiar lentile de contact cu care sa-i modifici culoarea ochilor. Ca sa o imbraci ai o gramada de tinute la dispozitie, ii vei alege o freza, si vei folosi accesorii precum bijuterii, posete, ochelari, sau ciorapi.

Pentru a-l imbraca pe baiat, asigura-te ca tinuta sa se potriveste cu cea a fetei, putand sa alegi accesorii precum ceasuri sau ochelari pentru el. La sfarsit vei colora si decora felicitarea pe care el i-o va darui fetei de aceasta zi minunata. Incepe distractia acum, si nu ezita sa incerci si alte jocute pentru fete oferite pentru tine aici gratis!

Cuplu Identic de Ziua Indragostitilor

Cum se joaca Cuplu Identic de Ziua Indragostitilor?

Folositi mouse-ul.