Bluza cu Stil Romantic

📅09.02.2020, jucat de: 676 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bluza cu Stil Romantic?

Barbie revine aici pe ajocuri.ro, unde dragi prieteni am adus pentru voi unul dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri de fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Am adus pentru voi un nou joc online de imbracat, un joc Stil Romantic de Bluze, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa o ajutati pe Barbie.

Voi dragi copii o sa vedeti cum Barbie isi doreste sa fie pregatita la fel ca orice alta papusa pentru Valentines Day, iar pentru asta, trebuie sa fiti foarte atenti si foarte creativi, deoarece acesta este un nou joc online de imbracat, in care Barbie doreste sa aiba primele bluze cu stil romantic de pe site-ul nostru.

Aceste bluze sunt cu totul si cu totul speciale, deoarece Barbie este singura fata sau papusa de pe site-ul nostru care o sa le aiba. Fiecare bluza romantica are un stil diferit si un model interesant cu flori, colorate, cu inimioare dar si cu diferite modele dragute pe care Barbie le poate purta doar de Valentines Day. Toate fetele isi doresc sa arate precum Barbie, astfel ca trebuie sa fiti creativi si sa vedeti cum puteti sa creati cea mai tare vestimentatie.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum Barbie este gata sa isi asorteze bluzele romantice cu o gramada de rochie sau fustite dragute, roz, albe, galbene sau mov. Accesoriile sunt extrem de importante de Valentines Day, cand papusa Barbie doreste sa fie mai draguta ca niciodata. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru Barbie.

Trebuie sa ii gasiti pe langa bluzele cu stil romantic o gramada de machiaje dragute, cu mult rosu si roz pentru Ziua Indragostitilor, iar voi o sa vedeti ca posetele, manusi cu dantela dar si coafurile interesante cu trandafiri sau flori colorate vor fi la fel de importante, astfel diferite alte jocuri petnru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru ajocuri.ro in categoria de jocuri Barbie. Distractie placuta!

 

Bluza cu Stil Romantic

Cum se joaca Bluza cu Stil Romantic?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.