Salon Spa pe Plaja de Spalte

📅15.03.2020, jucat de: 642 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salon Spa pe Plaja de Spalte?

Chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi prieteni aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate. Aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete, unul dintre ele fiind chiar Spa de Spate pe Plaja, un joc de fete pe care il veti juca alaturi de printesa Moana.

Voi dragi copii o sa vedeti ca printesa Disney din filmul Moana va fi personajul principal, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite, pentru ca printesa Disney sa se relaxeze alaturi de voi pe orice plaja urmeaza sa mearga in vacanta alaturi de prietenele sale.

Astazi, o sa vedeti ca si voi la randul vostru o sa fiti pe o plaja exotica, iar voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa vedeti cum puteti sa faceti alegerile potrivite. Moana va fi alaturi de Maui pe plaja, iar ea doreste sa mearga intr-unul din micile saloane spa de pe plaja pentru a avea parte de unul dintre cele mai relaxante masaje.

Voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc pentru fete, deoarece urmeaza sa ii faceti un masaj relaxant lui Moana, insa inainte de asta, trebuie sa o ungeti pe spate cu creme si uleiuri speciale pentru masaj.

Odata ce Moana isi primeste tratamentul de piele pe spate, voi dragi copii veti vedea ca folosind mouse-ul, o sa ungeti intreg spatele cu creme si ulei, dupa care o sa ii faceti un masaj extrem de relaxant pentru printesa Disney. Suntem siguri ca Moana si Maui se vor distra de minune in acest joc online pentru fete si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii vor fi gata sa apara alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Salon Spa pe Plaja de Spalte

Cum se joaca Salon Spa pe Plaja de Spalte?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.