Potriviri cu Incredibilii

📅14.02.2021, jucat de: 700 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Potriviri cu Incredibilii?

Incredibilii este un film clasic de la Disney adorat de foarte multe generatii de copii, chiar si de copii mai tineri care ne viziteaza site-ul, intrucat nu demult a fost lansat al doilea film din serie, lucru care a marit si mai multe interesul spre categoria noastra de Jocuri cu Incredibilii, unde ne bucuram enorm ca va putem oferi joculete noi precum Potriviri cu Incredibilii chiar in acest moment!

In acest joc match 3 obiectele pe care trebuie sa le potrivesti sunt iconite cu personajele acestor filme. Vei folosi mouse-ul ca sa dai click pe obiecte si sa le schimbi pozitia intre ele pentru a forma randuri orizontale sau verticale de trei sau mai multe obiecte identice, obiecte care sunt apoi eliminate, si tu primesti puncte la schimb.

Fa asta sa ajungi la un scor cat se poate de mare, si completezi fiecare nivel atunci cand ai completat bara din partea stanga a ecranului, care scade cand nu faci potriviri, deci ai mare grija sa nu o lasi sa ajunga de tot la 0, caci pierzi. Distractie placuta va uram, un timp cat se poate de distractiv, si speram ca veti arunca un ochi si peste alte joculete noi si distractive pe site-ul nostru!

Potriviri cu Incredibilii

Cum se joaca Potriviri cu Incredibilii?

Folositi mouse-ul.