Violet Excursie de Vara

📅05.08.2020, jucat de: 540 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Violet Excursie de Vara?

Un nou joc online pentru fete cu Violet din Incredibles sau Incredibilii apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca personajele voastre preferate vin pentru a se pregati pentru vara si trebuie sa fiti foarte creativi si sa ajungeti sa le o ajutati pe Violet sa fie cat mai draguta.

Acesta este o super provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care o sa vedeti ca Violet urmeaza sa mearga intr-o mica vacanta de vara pe plaja, astfel ca isi doreste sa arate cat mai bine si sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc online de fete, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru frumoasa Violet.

Supereroul din Incredibilii este tanara si moderna, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati vestimentatii de vara dintre cele mai dragute si cele mai moderne. Trebuie sa ii gasiti lui Violet unele dintre cele mai interesante vestimentatii si accesorii de vara, astfel ca trebuie sa vedeti cum o sa ajungeti sa o faceti sa fie cea mai frumoasa fata de pe plaja.

Va trebui sa creati vestimentatii folosind rochii colorate, fuste de vara, tricouri colorate si o gramada de accesorii precum ochelari de soare, palarii si cercei interesante precum si o gramada de coliere extrem de interesante pe care voi le puteti incerca alaturi de Violet.

Veti gasi o gramada de noi jocuri pentru fete pe care sa le jucati alaturi de Violet si de restul personajelor din Incredibilii pe care o sa le puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Violet Excursie de Vara

Cum se joaca Violet Excursie de Vara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.