Supereroul Violeta Fashion

📅15.06.2020, jucat de: 851 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Supereroul Violeta Fashion?

Incredibilii se intorc astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi o sa vedeti ca personajul principal este Violet, care a pregatit un nou joc online fashion de imbracat pe care sa il jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online.

O sa vedeti ca in acest joc pentru fete, o sa va distrati alaturi de Violeta din Incredibilii sa arate cat mai dragut chiar si ca supererou si ca fata adolescenta aici pe site-ul nostru. Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Violeta o sa aiba nevoie de haine noi si moderne atat elegante, cat si de sport sau de supereroi.

Trebuie sa folositi mouse-ul ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa creati vestimentatii cat mai interesante, iar voi o sa vedeti ca fata adolescenta din Incredibilii va avea o gramada de rochii dragute, fuste interesante, tricouri moderne, blugi sau pantaloni scurti pe care sa ii incercati chiar din dulapul sau fashion.

Machiajele si coafurile sunt la fel de importante, astfel ca trebuie sa creati cat mai multe vestimentatii interesante pe care nu doar Incredibilii sa le poarte. O sa vedeti cum in cel mai scurt timp, vom aduce pentru voi o gramada de alte jocuri fashion pentru fete cu supereroi vor fi gata sa apara. Distractie placuta!

 

Supereroul Violeta Fashion

Cum se joaca Supereroul Violeta Fashion?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.