Domnul Glont 3D

📅13.02.2021, jucat de: 662 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Domnul Glont 3D?

Bine v-am regasit pe site-ul nostru, unde ziua de azi incepe forta cu un joc puzzle cu impuscaturi care cu siguranta va va placea foarte mult, incat este o remasterizare in 3d a unui joc intitulat Mr. Bullet, un joc foarte popular deja, si pentru ca acum poti avea aceeasi experienta dar in 3d, distractia va fi si mai mare si mai interesanta.

Scopul tau ramane acelasi ca in jocul original, si anume sa impusti toate tintele pe care le ai in nivel, si anume agentii secreti care sunt inamicii tai. Pentru a face asta te vei folosi de mouse, dand click in directia in care vrei sa tragi, facand in asa fel incat sa eviti orice obstacol intre tine si inamici, chiar daca obstacolele sunt miscatoare.

In fiecare nivel trebuie incercat sa tragi in asa fel incat sa folosesti un numar cat mai mic de gloante sa iti infrangi toti inamicii, si in acest fel vei primi 3 stele la sfarsitul jocului, care este maximul spre care trebuie sa tintesti. Chiar daca fiecare nivel este mai greu ca cel dinainte sa, daca te concentrezi, vei trage corect si il vei completa, iti garantam, si iti uram mult succes la asta!

Domnul Glont 3D

Cum se joaca Domnul Glont 3D?

Foloseste mouse-ul pentru a trage.