Sofer in Orasul Cibernetic

📅02.02.2021, jucat de: 1451 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sofer in Orasul Cibernetic?

Pentru ca stim cat de mult le place baietilor care ne viziteaza site-ul sa se joace jocuri cu masini 3d in doi jucatori, echipa noastra de administrare le adauga cat se poate de des, lucru pe care il facem si acum, cand fiecare dintre voi va putea incerca jocul Sofer in Orasul Cibernetic, care te transporta in viitor, intr-o lume futuristica in care vei putea conduce masini foarte avansate si rapide!

Exista doua moduri in care te poti juca jocul, primul dintre el fiind cel de condus liber, in care poti conduce prin oras la propria ta viteza, si poti sa explorezi orice doresti tu. Daca poti face drifturi, trucuri, sarituri, sa te dai pe rampe, sau alte lucruri tari, fa-o, si castiga puncte ca sa deblochezi masini noi.

Ai si un mod de curse deasemenea, in care trebuie sa dai tot ce ai mai bun la cursa prin oras, si sa fi primul care trece linia de sosire, devenind astfel castigatorul cursei. Evident, ambele moduri pot fi jucate de unul singur, sau impreuna cu un alt jucator, varianta pe care ti-o recomandam cu drag.

Pentru a va controla masinile un jucator va folosi tastele sageti si tasta N pentru nitro, iar celalalt jucator foloseste tastele W, A, S, D si tasta T pentru nitro. Nu mai sta pe ganduri, da tot ce ai mai bun, si stai aproape, ca sa nu ratezi celelalte super-joculete noi ale zilei!

Sofer in Orasul Cibernetic

Cum se joaca Sofer in Orasul Cibernetic?

Folositi sagetile si tasta N pentru primul jucator, tastele W, A, S, D, T pentru al doilea jucator.