Trucuri cu Motociclete in Oras 2

📅29.01.2021, jucat de: 758 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Trucuri cu Motociclete in Oras 2?

Pe site-ul nostru veti putea mereu gasi cele mai noi si mai distractive jocuri cu motociclete 3d de pe internet, motiv pentru care chiar in acest moment te vei putea distra la maxim cu Trucuri cu Motociclete in Oras 2, un joc testat deja de echipa noastra, si pentru ca am avut parte de un timp minunat cu el, iti este garantata si tie aceeasi experienta!

Ei bine, cel mai important de stiut este ca acesta este un joc cu motociclete in 2 jucatori, asa ca alege sa te joci de unul singur sau impreuna cu un prieten sau un membru al familiei. Pentru controlarea motocicletelor un jucator foloseste sagetile pentru condus, N pentru nitro, si al doilea jucator foloseste tastele W, A, S, D pentru condus, T pentru nitro.

Poti sa te joci in modul de curse, unde trebuie sa fi primul care ajunge la linia de finish, sau in modul de condus liber, unde explorezi orasul fara niciun stres. In ambele moduri iti recomandam sa te folosesti de traseul din oras, de rampele si celelalte structuri de pe ele, pentru ca daca faci drift-uri, trucuri, sau sarituri, vei primi puncte in schimb, asa ca tinteste spre un punctaj foarte mare!

De ce? Poti folosi punctele acumulate in garaj, unde iti poti cumpara noi motociclete, care mai de care mai rapide. Ce astepti? Lasa distractia sa inceapa chiar acum, si nu pleca nicaieri, avem si alte jocuri noi si distractive pentru tine!

Trucuri cu Motociclete in Oras 2

Cum se joaca Trucuri cu Motociclete in Oras 2?

Jucatorii vor folosi tastele sageti si tasta N, dar si tastele WASD si tasta T.