Linii

📅25.01.2021, jucat de: 743 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Linii?

Categoria noastra de Jocuri Puzzle va fi mereu improspatata cu noi jocuri incredibil de distractive care sa iti stimuleze creierul si sa iti ofere un timp cat se poate de fun in acelasi timp, lucru pe care il facem si astazi, cand sunteti toti invitati sa incercati jocul intitulat Linii, un joc puzzle arcade cum nu am mai avut pana acum aici, asa ca ai toate motivele pentru care sa il incercati.

In acest joc vei avea diferite forme in fata ta, concepute din linii, si fiecare nou nivel va avea o forma mai mare si mai complicata. Culoarea lor este gri, scopul fiind ca tu sa umplii liniile cu culoarea ta in cel mai mare procent, dandu-te la intrecere cu linii de alta culoare care vor porni in acelasi timp.

Vei vedea punctele de inceput pentru celelalte culori, asa ca gaseste punctul cel mai bun ca sa incepi tu, da-i click acolo, si cursa incepe. Jos vei vedea care culoare acopera cel mai mult spatiu pe linii, si daca este culoarea ta, vei castiga, si vei avansa la urmatorul nivel.

Mult succes iti dorim la castigarea fiecarui nivel, indiferent de cat de complicat poate ajunge, si te invitam sa arunci o privire si asupra altor jocuri din aceeasi categorie.

Linii

Cum se joaca Linii?

Folositi mouse-ul.