Vulcanul cu Totem

📅04.04.2021, jucat de: 489 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vulcanul cu Totem?

Incheiem ziua de azi cu un joc puzzle online de logica nou si foarte distractiv, lucru de care suntem siguri pentru ca am jucat in prealabil acest joc, deci stim ca vi-l oferim impreuna cu un timp foarte minunat si distractiv pe care o sa-l aveti, noi urmand sa va aratam chiar acum ce aveti de facut, intrucat titlul Vulcanul cu Totem nu spune foarte multe despre formatul in sine.

In fiecare nivel aveti ca scop principal sa faceti ca totemul de aur sa cada pe una dintre bucatile de roca, caci daca va cadea pe pamant sau pe orice alt fel de suprafata, nivelul este pierdut, lucru care se poate intampla si daca nu completati un nivel in numarul limitat de clickuri care vi se ofera.

Blocurile si obiectele de lemn pot fi eliminate atunci cand dai click pe ele, asa ca incearca sa gasesti ordinea perfecta pentru a le elimina si a misca astfel totemul sa ajunga pe roci, simplu! Nu renunta nici cand ajungi la nivelele mai grele, caci le poti re-juca ori de cate ori trebuie ca sa le castigi!

Mult succes, distractie placuta, si speram ca nu te opresti aici, caci ar fi pacat sa nu joci si celelalte jocute noi ale zilei, caci le avem intotdeauna pe cele mai bune!

Vulcanul cu Totem

Cum se joaca Vulcanul cu Totem?

Folositi mouse-ul.