Vanatorul de Cuvinte

📅28.02.2021, jucat de: 476 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vanatorul de Cuvinte?

Pe site-ul nostru ne dorim ca cei ce ne viziteaza nu doar sa se joace jocuri si sa se distreze, dar si sa poata invata lucruri in timp ce o fac, motiv pentru care chiar in acest moment se vor putea juca un joculet nou si foarte interesant precum Vanatorul de Cuvinte, care este un nou joc cu litere si cuvinte la sfarsitul caruia copiii vor deveni mai buni la cunoasterea alfabetului, vor stii sa foloseasca cuvinte corect, sau sa formeze propozitii.

Vei incepe prin a alege unul dintre nivelele de dificultate, usor, mediu, sau greu. Vei avea in fata ta un panou de litere, si nu toate sunt amestecate aleatoriu, caci exista si cuvinte complete printre ele pe care trebuie sa le descoperi si sa dai click. Cand gasesti un cuvant, trage cu mouse-ul peste el ca sa il marchezi.

In partea dreapta a ecranului vezi cuvintele care trebuiesc gasite, avand o anume tema toate, cum ar fi cea a piratilor. Vei fi cronometrat in fiecare nivel, asa ca da tot ce ai mai bun sa le termini pe toate cat se poate de rapid. Acum ca stii ce ai de facut, da-i start joc, da tot ce ai mai bun, distreaza-te si invata cum doar aici o poti face!

Vanatorul de Cuvinte

Cum se joaca Vanatorul de Cuvinte?

Folositi mouse-ul.