Razbunarea Lunetistului

📅29.07.2021, jucat de: 441 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Razbunarea Lunetistului?

Stim cat de fantastic este sa te joci jocuri cu lunetisti online, motiv pentru care si in acest moment va oferim cu mult drag jocul intitulat Razbunarea Lunetistului, fara indoiala unul dintre cele mai tari jocuri puzzle cu impuscaturi din ultima vreme!

Razbuna-te prin focurile tale de o precizie extraordinara!

In fiecare nivel vei avea mai multi hoti pe care trebuie sa ii impusti cu pusca ta cu luneta, trebuind sa ii elimini pe toti folosindu-te de numarul limitat de gloante pe care il ai. Poti si sa tragi in obiecte din jur si sa te ajuti in eliminarea lor, lucru foarte recomandat.

Deasemenea, exista si trei stelute puse in locuri aleatorii in fiecare nivel, asa ca daca vrei sa le strangi si sa iti maresti punctajul, tinteste si spre ele. Daca nu reusesti, poti oricand sa iei nivelul de la inceput, nu te stresa!

Acum ca ai inteles ce ai de facut, incepe distractia imediat, treci si completeaza toate nivelele, si nu ezita sa vezi si ce alte jocuri de acest fel avem sa iti oferim aici, caci suntem siguri ca iti vor prinde bine sa le joci si pe acelea!

Razbunarea Lunetistului

Cum se joaca Razbunarea Lunetistului?

Folositi mouse-ul.